Pijani šaran je gotovo obavezno jelo tokom posta i drugih prilika kada želite da na trpezi imate obrok koji je istovremeno raskošan, a pristupačan za vaš budžet. Postoji nekoliko recepata, ali suština ostaje ista – ovo jelo je ukusno, dekorativno i brzo se priprema. Ako ga do sada niste probali, možda je sada pravi trenutak.
Očišćenog šarana treba posoliti i posuti vegetom, slatkom mlevenom paprikom i nožem pravite vertikalne rezove u koje ćete staviti češnjeve belog luka i praziluka
Šaran se smešta u tepsiju, prelije uljem, dodaju se paradajz i belo vino.Limun iseći na tanke kolutiće i rasporediti po ribi.
Peče se u rerni na 220 stepeni oko pola sata, sve dok ne dobije lepu rumenu boju. Tokom pečenja, povremeno prelivajte sokom od paradajza i vinom.
Pružamo vam sveobuhvatne alate za održavanje zdravog načina života, od praćenja nutritivnih vrednosti do analize vašeg BMI i informacija o aditivima u hrani.
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je naša mobilna aplikacija Zdrava...
OpširnijePlaniranje obroka unapred može vam pomoći da se hranite zdravije,...
OpširnijeUgojiti se na zdrav način i povećati mišićnu masu, a...
OpširnijeDresinzi su prava čarolija za salate – osim što podižu...
OpširnijeOtkrijte iskustva i iskrene povratne informacije od ljudi koji su nam poverili svoj put ka zdravijem načinu ishrane.
Obožavam ovaj portal! Njihovi saveti o ishrani su neprocenjivi i kombinuju zdravlje sa praktičnošću. Toplo preporučujem svim ljubiteljima zdravog života!
Isprobao/Isprobala sam različite portale, ali ništa se ne može uporediti sa kvalitetom i korisnim informacijama koje nudi Zdrava Ishrana. Sada se uvek osećam informisano i sigurno u svojim odlukama o ishrani.
Zdrava Ishrana nudi vrhunske savete o ishrani. Njihovi članci nisu samo pouzdani već i veoma informativni. Ne mogu zamisliti dan bez posete njihovom portalu!