Pečena Piletina Sa Brokolijem

Keto Recepti

Bottom Shape
Article Image
  • Marina N
  • 2 osobe
  • 30 min min

Sastojci

  • Brokoli:250 gr
  • Puter:60 gr
  • Karabatak bez kostiju:400 gr
  • So, biber:po ukusu

Ovaj recept koji sledi je keto jelo koje se može pripremiti sa različitim povrćem koje ima nizak sadržaj ugljenih hidrata, kao što su tikvice, špargle, brokoli i spanać. Budite slobodni da koristite začine po vašem izboru kako biste jelu dodali više ukusa – paprika, različito bilje ili luk u prahu su sve odlične opcije.

Ovo jelo je prilagodljivo i možete eksperimentisati sa različitim kombinacijama povrća i začina kako biste stvorili ukus koji vam najviše odgovara.

Sastojci

  • Brokoli:250 gr
  • Puter:60 gr
  • Karabatak bez kostiju:400 gr
  • So, biber:po ukusu

Priprema

1.

Isperite i očistite brokoli. Isecite na manje komade, uključujući i stabljiku. Zagrejte 30 gr putera u tiganju u kojem možete smestiti i piletinu i brokoli.

2.

Začinite piletinu i pržite je na srednjoj temperaturi oko 10 minuta sa svake strane, ili dok ne postane zlatno smeđa i potpuno skuvana.

3.

Dodajte ostatak putera i stavite brokoli u isti tiganj. Pržite još nekoliko minuta. Dodatno začinite začinima po ukusu ako želite. Prijatno!

Alati

Bottom Shape

Pružamo vam sveobuhvatne alate za održavanje zdravog načina života, od praćenja nutritivnih vrednosti do analize vašeg BMI i informacija o aditivima u hrani.

ZdravaIshrana.rs

Preuzmite besplatno aplikaciju za vaše mobilne uređaje

Bottom Shape

Našu aplikaciju za vaše mobilne uređaje možete preuzeti u Google Play i Apple prodavnici.

Google Play App Store
Phone VIew

Novosti

Bottom Shape

Ostanite informisani o najnovijim trendovima, istraživanjima i savetima iz sveta ishrane.
Otkrijte kako pravilna ishrana može unaprediti vaše zdravlje, energiju i celokupan kvalitet života.

Article Image
Article Image
Article Image
Article Image
Article Image

Najbolje vreme tokom dana za konzumiranje elektrolita

Elektroliti bukvalno “napajaju” vaše mišiće. To su minerali poput natrijuma,...

Opširnije
Article Image

Zašto je važno čuvati određene suplemente u frižideru

Kada je reč o održavanju svežine i potentnosti vaših suplemenata,...

Opširnije
Article Image

Zdravstvene Prednosti Kozijeg Mleka: Šta Treba Da Znate

Kozije mleko često se koristi u zemljama poput Bangladeša, Pakistana...

Opširnije
Article Image

Visokoproteinska Ishrana

Protein je ključni makronutrijent neophodan za mnoge funkcije u telu,...

Opširnije
Article Image

Enchilada Sos

Enchilada sos je srce mnogih tradicionalnih meksičkih jela, donoseći bogat,...

Opširnije
Article Image

Mediteranska salata sa spanaćem, crvenim pasuljem i mocarelom

Uživanje u zdravim i ukusnim obrocima ne mora biti komplikovano....

Opširnije
Article Image

Keto/LCHF Cezar Dressing sa Kuvanim Jajetom

Ovaj Keto/LCHF dresing sa kuvanim jajetom predstavlja savršenu alternativu tradicionalnim...

Opširnije
Article Image

Keto/LCHF Cezar Salata

Uživajte u klasičnom ukusu Cezar salate prilagođenom za Keto i...

Opširnije

Pročitajte šta naši posetioci kažu o nama

Bottom Shape

Otkrijte iskustva i iskrene povratne informacije od ljudi koji su nam poverili svoj put ka zdravijem načinu ishrane.

Ovo je neverovatno...

Obožavam ovaj portal! Njihovi saveti o ishrani su neprocenjivi i kombinuju zdravlje sa praktičnošću. Toplo preporučujem svim ljubiteljima zdravog života!

review-avatar

Marija Jokić

Digital Marketing Specialist

Odlična fleksibilnost

Isprobao/Isprobala sam različite portale, ali ništa se ne može uporediti sa kvalitetom i korisnim informacijama koje nudi Zdrava Ishrana. Sada se uvek osećam informisano i sigurno u svojim odlukama o ishrani.

review-avatar

Jovana Sinđelić

App Developer

Jednostavno i korisno!

Zdrava Ishrana nudi vrhunske savete o ishrani. Njihovi članci nisu samo pouzdani već i veoma informativni. Ne mogu zamisliti dan bez posete njihovom portalu!

review-avatar

Jelena Joksimović

Protocol

Mailing lista

Prijavite se na našu mailing listu i budite uvek unapred obavešteni o novostima iz oblasti zdrave ishrane.